Kristihimmelsfärds helgen

Kom ut till båten sent på onsdag kväll.

Torsdagen bjöd inte på något bra väder förräns mot kvällen, så vi passade på att ta bilen och gå en sväng på bryggan i Smögen med fam Thörnkvist. På kvällen satt vi och spelade kort allihopa i våran båt, även syster J kom upp till Hunnebo med båt.

Fredagen regnade det i stort sett hela dagen, Stefan och jag åkte på shopping tur.
På kvällen var vi hos fam Wennergren en sväng, halvägs dit kom en knall och det började att ösregna så vi ställde oss mellan två båthus och vänta ut regnet. 

Lördagen lämnade vi äntlgen hamnen, körde ut mot Uggenabben och satte segel upp mot Saltkärskäring, gick in vid Hornöränna och vidare uppåt, utsida Hamburgö. Tänkte lägga till i viken på norra lilla Hamburgö, men det blåste rätt in där, så vi gick till Rävholmen och la till där, syster J gick med oss.



Fam Thörnkvist kom förbi, men dom hade problem med ankarspelet så dom fortsatte hemåt, det var lite tråkigt. 



Grillade lax med gönsaker till framåt kvällen, det var väldigt gott. 
När vi senare på kvällen skulle lägga oss så kollade vi upp förtöjningen, sträckte upp ankaret lite och då släpper det från botten, kastade loss och försökte få det att sätta sig igen men det gick inte, så vi bestämde oss för att gå in till Hamburgsund över natten.

Söndag tog det lungt på fm, sen drog vi oss ner mot Hunnebo igen, det var ganska guppigt på Valöhuvud. 
Grejade lite i båten, sen gick vi bort en sväng och pratade med Amalias besättning innan vi packade ihop och åkte hem.

Hoppas på bättre väder framöver.
 

Kommentarer
Postat av: Wolfman



Nu börjar de likna något, nu kan snart vi som inte har "isbrytare" våga oss ut på böljan den blå ,men man vet ju inte än kan ju isen lägga sig . Men då kan man nog ringa efter PIM PIM så bryter de nog en ränna till oss. Puss & Kram från den gamle & havet han som älskar SOL & VÄRME!!!!!

2009-05-29 @ 13:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0