Pingst

Fredag kom inte jag ut till Hunnebo förrän 22,00, hade en körning till Finspång på dagen. Passerade Mjölby på vägen hem och träffade Sofia, Gustav och Barro, det var ett tag sen jag såg dom, Sara var upptagen så hon kunde inte vara med.

Lördag



Lämnade bryggan vid 9,30 tiden, styrde norrut det blåste inte speciellt mycket så vi tuffade sakta upp mot Fjällbacka skärgård, gick ut till Lyngö vi har inte varit där tidigare så det var nytt för oss, Knut o Agneta, Fidde o Carina var med, när vi kom in i lagunen så låg Gittan o Bagarn där med. Det blev riktigt trevligt. Satt på berget i solen fram tills den försvann bakom berget och då var klockan 22,30.



Söndag Solen sken så fint när vi vaknade på morgonen. Tog det lungt åt frukost i sittbrunnen, sen drog Fiddelina, dom skulle hem på kalas. En stund senare gick Joanna, dom skulle hem och fira mors dag. Kap och vi gick samtidigt men valde olika vägar ner mot Hunnebo, vi gick utomskärs och seglade genacker, i början drog det på bra men sen dog vinden ut, gick in vid länsmanshålet och då fick vi lite drag i seglet igen, så vi segla ända in till hamnen. Vi har fått väldigt mycket sol i helgen känner man på kroppen. Tog det lungt när vi kom iland, Ola o Mia kom förbi, bestämde att dom ska åka med oss nån helg när det blir fint väder, Kul. Åkte hemåt vid 19 - tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0