Hemfärd

Fredag 17 sept

I onsdags bestämde vi oss för att köra hem båten den här helgen...Lämnar ett riktigt fint och soligt Hunnebostrand för denna säsongen.Underbart lungt och stilla i Sotekanalen, bara en båt som vi hade framför oss. Vattnet var alldeles stilla och solen värmde så skönt.Istället för att gå förbi Väjern så passade vi på i lågsäsongen att ta Hasselösundsrännan, det kan vi bara göra när det är högvatten och inga båtar som kan möta oss, för vi måste hålla mitten på rännan...Men det är så fint här in emellan, så kan man så ska man...

Vy över Hållö.

Det började skymma när vi passerade Brofjorden, så vi bestämde oss för att gå till Gullholmen.


Kräft-Räkfrossa

Lördag 11 sept

Kom ut till Hunnebo strax efter 13 tiden, då hade vi först varit hos Göstas i Smögen och inhandlat några stora kräftor och 1,5 kg räkor, bröd och aioli.
Frampå kvällen gick vi över till Fidde och Monika, där var även Sanna och Jonte, blev en trevlig kväll med gott ifrån havet, mycket "tjöt" och go musik.


Söndag 12 sept

Tog en promenad upp till konsum för att köpa frukost som vi gjorde iordning när vi kom tillbaka till båten igen, höll ut in i det längsta, trodde att solen skulle kunna bryta igenom, men till slut gav vi upp och åkte hemöver.
En kort helg, men väldigt trelig i gott sällskap.


RSS 2.0