0430 Fredag



Lämnade Gamle dal vid 8-tiden på morgonen efter en god natts sömn.
Fick sällskap av båten Liberty ner mot Göteborg, och i Lilla Edet fick vi även sällskap av båten Olivia, slussade tillsammans men sen efter bron så gasade vi på för att prova motorn, om den skulle fungera så som Penta lovat.
Vid Jordfallsbron i Kungälv fick vi vänta in dom andra båtarna, men det gjorde inget för vi var ganska tidiga till Göteborg. La till vid Lilla bommen och gick bort till Nordstan och handla lite, passade på att äta en sen luch på Murveln. Sen gick vi tillbaka till båten och kastade loss för att ta oss ut till Vinga. Hade inte någon tur med vädret det blev dimma efter älvsborgsbron och det regnade när vi la till på Vinga.



När regnet upphört tog vi med oss kameran och gick upp på ön och fotade lite.



Hamnen är inte stor, så vi har många år pratat om att ta oss hit ut antinget när vi kör ut båten eller när vi kör hem på hösten, och nu blev det av. När vi hade lagt oss på natten så såg vi ett sken som var återkommande, så vi reste på oss och kolla vad det var...



Det var skenet från fyren... Sen somnade vi gott. Det blåste på natten men vi hade vinden rätt in i fören så vi märkte inte så mycket av det.

RSS 2.0