05 16

Stefan och Johan steg upp strax efter 05.00 och vi var iväg vid 05.30 försökte sova en stund till men det gick inte i den sjön som var. Gick in vid Måseskär vid 10.30 och sen vidare uppåt innomskärs. Kom upp till Hunnebo då blev det lite slappa i båten, sen tänkte vi äta på Gästis men det var fullbokat, så det fick bli Kanten och en god plankstek 😋 en trevlig helg har det varit med Johan & Anna. 👍

Skagen

 Här är vi 😃
Skagen

Lämnade Hunnebo vid 09.00 tillsammans med Johan & Anna i våran båt (Ett återkommande jippo varje Kristi himmelsfärd.) och även i år gick vi till Skagen. Lite vind och lite gammal sjö, men det gick bra över. Och här är dejligt.
en tilläggare fick det bli efter alla timmar på havet... 


Hunnebostrand 05.10

Lämnade Kärringön vid 07.30 och då kom regnet igen. Det började blåsa ganska mycket vid Isalandsberg, så det blev insidan från Lysekil upp mot smögen och Sotekanalen, angjorde Hunnebo vid 11.30 packade ihop efter att vi fått till alla förtöjnimgsrep och båten låg bra. Åkte med Sofia & Gustav hem till Trollhättan. Stefan stannade kvar för att röja lite i båten efter helgens strapatser. Det har gått riktigt bra med både bäbis och hund.


Kärringön 15.05.09

Gick från Gbg strax efter 11-tiden. Stannade till vid Källöknippla och tanka både diesel och vatten. Sen fortsatte vi upp mot Marstrand och gick iland och rastade Barro. Sen kom regnet på Marstrandfjorden, vi tog utsidan upp mot Kyrkesund och vidare upp till Kärringön. 


Lilla Bommen Gbg


Slussar i Lilla Edet vid 09.00 sen fortsätter vi och Johan W och Martin S ner till Göteborg allt flöt på riktigt bra, flyt med broöppningar på vägen. La till vid 14-tiden. Duscha fixa lite käk och en sväng till nordstan. På kvällen blev det mat på Joe Farellis tillsammans med Johan och Anna. 😃

Gamle daln

Lämnade Gamle daln på kvällen och drog ner till Lilla Edet. Sofia Gustav William & Barro åkte med. Stannar kvar i båten över natten.


RSS 2.0