Sammanfattar våren och fram till semestern


Skolavslutningshelg 0606

Bestämde oss för att ta en tur ut till väderöarna för det var nog inte så mycket båt ute en sån här helg, men ack vad vi bedrog oss. Hela hamnen var full så vi försökte i rännan på utsidan, men där var det tjockt med båtar.

Så vi tog oss tillbaka mot land och hamnade på...Hamnholmen skutholmen. Syster J var med, och Barro var med, han tog ett ofrivilligt dopp när vi höll på att lägga till, så det var bara att knyta fast båten och sen försöka hjälpa honom upp ur vattnet.Sen fick vi koppla honom uppe på berget, men han trivdes nog bra där...Dagen efter fick han på sig flytväst, och fick leka i vattnet. Det var riktigt roligt att sitta och titta på honom när han lekte i vågorna.

Sen blev det några helger som vi bara låg vid bryggan, men ack så skönt att bara komma ut till Hunnebo.Sofia åkte med nån helg oxå, det gillade Barro, när matte var med.

Sen kom Midsommarhelgen....Som firades i goda vänners sällskap..Och fina drycker.

0710

Tog vi en tur över dagen bara, för att komma ur hamnen och få lite vind i seglen....Förbi denna kända käring och vidare igenom det här....sundet, norr om lilla Hamburgö.... Sen fick vi kryssa ner mot Hornöränna, och det var roligt för det var väldigt länge sedan vi kryssade, sen tillbaka till bryggan för sällskap väntade där. (Mikael och Åsa)

0724

Tog vi oss ner till Långö, utanför Fisketången...En underbar dag och kväll...Sitter och tittar på en underbar solnedgång över Smögen.Dagen efter kom regnet men det gjorde inte så mycket för då satt vi och gosade i sittbrunnen istället...RSS 2.0