Nu var det dags att skriva igen

Hej nu kommer det lite om båten o vad som har hänt efter upptagningen. Det tog ju ett litet tag o tjatande på Penta att dem skulle komma ut o ta med sig motorn.Till slut så var dem här eller ska vi säga den lokala Penta servicemannen.Iaf så tog det inte mer än 40 minuter o ta loss motorn, så det blev lite väntan på lastbilen som skulle lyfta motorn. När den väl var ur så togs det glykolprov o oljeprov och dem var bra, enligt Penta så  gäller inte garantin om man har använt Glykol ifrån typ Biltema.







O i väntan på vad som ska hända så blev det ett ypperligt tillfälle att och göra om motorrums isoleringen
den har jag förbättrar redan första året men nu ska vi använda Thinsulate o det blir även asfaltsmattor för stomme ljudet. Här kommer det en liten bildserie på hur det blev från orginal till troligen jättetyst (återkommer till det när vi väl har fått prova i vattnet..)








Thinsulate var otroligt lätt att fixera köpte 5,5 m2 för 1700 kr o då ingick 3 rullar med silver tejp samt 3 st 3M spraylim.Allt detta inhandlades på AKlack i Uddevalla.Nu väntar man bara på Penta , o man väntar o man väntar.
Har ringt penta nu efter jul o dem svarar inte , men så till slut så kom ett svar att vi tar efter båtmässan.?! Vi får väl se hur det blir med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0