0501 Göteborg

0501 Torsdag Göteborg

 

Det regnade i Göteborg när vi vaknade, åt frukost sen knackade vi på hos Coco, men där fanns inget liv, dom sov fortfarande.

Handla lite, sen fikade vi i våran båt och diskuterade var vi skulle gå, det blev så att vi styrde kosan mot Skagen vid 14-tiden. Småkallt och lite regn påvägen över, kom fram till Skagen vid 21- tiden. Så mycket båt det var där, vi blev som korken i flaskan, typ sista båten som gick in.

 

 

0502 Fredag Skagen

 

Vaknade vid 9,30 med strålande solsken.

Det var några båtar som skulle iväg så vi gjorde en rokad och fick platsen längst in mot bryggan och Olsson bakom oss.På em gick vi en sväng på stan, himla mysig gågata, gick in i en korvtillverkningsbutik och köpte några ölkorvar var och varsin öl, sen gick vi bort och satte oss på stranden i solen och njöt av det vi inhandlat. Kände lite på vattnet men det var kallt.

Efter det åt vi på en restaurang i hamnen, rödspätta och det var gott.

På kvällen satt vi i våran båt och tjöta, gick och lade oss ganska tidigt.

                                                                                             

 

 0503 Lördag Skagen

 

Vaknar 05,40 stiger upp strax därefter, börjar fixa lite med båtarna så att vi kommer ut ur hamnen, och tillslut gick det väldigt bra även om det såg trångt ut, och vi kommer iväg vid 7-tiden, och sätter kurs mot Smögen.

Det går en hel del sjö så Stefan börjar må som han brukar en gång om året, och det innebär att jag får styra hela vägen förutom en halvtimme innan han börjar må dåligt.

Sen kommer han och frågar om jag vill att han ska ta över… vid inloppet till Smögen.

När vi går in där är det fullt pådrag med ambulans + helikopter polis och sjöräddningen, en dykolycka, dom håller på med HLR, men det såg ut som dom fick ge upp, (hon flögs till Uddevalla men hennes liv gick inte att rädda) kändes otrevligt.

Lade till och gick bort till glasskiosken och köpte varsin glass, satte oss på bryggan i solen, då ringer syster och säger att dom stänger sotebron mellan 14-19 och klockan var 13,30 så vi fick ganska bråttom, när vi går in i soten så är klockan 14, men på skylten står det att dom håller på med reparationer av bron fram till den 30 april.

När vi kommer in i hamnen så lägger vi till med aktern mot bryggan, perfekt.

På kvällen går vi bort till kanten och äter mat, sen somnar jag i sittbrunnen i solnedgången och vaknar utav att det blir kallt i skuggan. Lägger oss efter 22 och somnar direkt.

 

 

0504 Söndag Hunnebo

 

Vaknar och det är strålande solsken i Hunnebo, sätter oss i sittbrunnen och äter frukost.

Tar en promenad på byn upp till Gripsholmsbutiken, köpte nya påslakan hem och nya handdukar och badlakan till båten.

Satt och slöa i sittbrunnen, åt lite mat, sen kom Christer och Caroline och fikade med oss.

Efter det packade vi ihop och åkte till Smögen och hämta upp syster sen åkte vi hemåt.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0